domingo, 29 de junio de 2008

Cine. El incidente + Paso de ti

El Incidente.
Bueno una peli amb una gran idea trobo, quan es veu el trailer veus que hi ha un guió currat, i bueno quan veus la peli veus que la peli esta molt currada pero bueno cap a la meitat de la peli ja et comencen a dir una mica la raó de lu que passa, perque moren la gent i potser al final (al menys jo) t'esperes que et donguin una raó que et quedios parat, més o menys del mateix nivell de la idea de la peli. És una peli de suspens encara que quan arriben a la ultima casa que hi ha una dona vella dón una mica de mal rotllo, pero no és una peli de por, pero aquest tros és una mica.... I bueno els actors trobo que claven els personatges. És una peli per passar l'estona pero trobo que li fa falta un bon final.
Puntuació 2.5 de 5.

Paso de ti.
Bueno una peli de comedia amb bastants gags i chistes rollo comentaris,... és una bona peli de comedia que rius bastant i passes una bona estona. L'argument bueno se separa una parella i ell per oblidarla se'n va a hawai i alla esta la seva ex amb el novio, i bueno situacions de tot per riure. En definitiva una bona comedia.
Puntuació 3 de 5.

PD. España campiona d'Europa 2008.

1 comentario:

lalex dijo...

Ieeep!!
Bueno el incidente...jo amlenys en vaig tenir prou amb 15 minuts per veure q era una caca. i sí, també esperava q donguessin una explicació guapa al final però ens vam quedar amb les ganes, jejeje.

La peli d'ahir, va ser divertida. Bones vistes i bons paisatges acompanyades de gags tontus.

X cert, em baixaré la cançó de metalica viam q tal. Au vagi b!