domingo, 30 de marzo de 2008

Cine. Casi 300

Bueno doncs em anat a veure casi 300, argument poc, parodia de 300, els millors gags són els que surten al tràiler, et rius i la peli té puntazos pero no és res de l'altre món. És la típica peli que veus el tràiler i penses els millors gags seràn aquests. Home encara que no sigui una gran peli et rius bastant, que aquesta és la idea ja que és una peli d'humor. (Aquesta peli li dón mil patades a Juno i a 13 rosas).
Puntuació 2.5 de 5.
Bueno Glòria ja he vist que em entrat al cine i has començat a protestar per la peli i quan s'ha acabat has continuat protestant i has dit que la següent la volies triar tu, doncs molt bé, fixat bé amb el que et diré, si la pròxima peli que triïs tu, em molaa mi, et pagaré l'entrada.

sábado, 29 de marzo de 2008

Pensamientos III

Si señor, tengo un buen cuerpo, me encanta mirarme al espejo y tocarme. Si fuera maricón me follaria, al decir verdad, siempre que puedo me mato a pajas, aunque es mucho mejor sentir el calor de una mujer.
Las mujeres son diosas, no sé si es porque son fabulosas o porque conmigo llegan al cielo estando vivas. Nos dicen que el sexo es pecado pero no importa si hay que bajar al infierno para llegar a la gloria.
Vén y acercate lo haremos despacio, como tu quieras, soy una maquina de placer, me hicieron para darte placer. El orgasmo de una mujer es una buena recompensa para un hombre enamorado.
No se folla más porque vosotras no queréis, si quisierais tendriais sexo todos los dias pero teneis demasiados prejuicios. Es cuando me tengo que matar a pajas.

miércoles, 26 de marzo de 2008

Pensamientos II

Tengo el corazón libre para amar, te estoy esperando con los brazos abiertos y espero que tu me esperes con las piernas abiertas. Si mi corazón no está caliente no podrá amar jamás, por eso intento mantenerme siempre caliente. Me gusta mucho este musculo porque es muy potente, puedo bombear mucho con él y sé que a ti también te gusta y si no lo protegiera me lo estarias tocando siempre, y sabes que es tan dulce y duro como delicado. Te gustaria quitarmelo pero sin mi no puede funcionar. Cada vez que bombeo te quedas con la boca abierta, sé que te gusta, pero dejame bombear dentro de ti. Vamos a probar cosas nuevas, no me digas que no te gusta porque no lo has probado, así que inclinate o arrodillate.

lunes, 24 de marzo de 2008

Cine. Jumpers

Doncs sí també vam anar a veure jumpers. Són un grup de persones que tenen la qualitat de teletransportar-se a qualsevol lloc, i llavors els "dolents" de la peli són aquells que els busquen per matar-los, i l'argument casi s'acaba aqui, és això, hi ha una historia d'amor. Al final em va mola la peli, és una peli per passar l'estona i para de contar, em pensava que seria pitjor. Lo millor de la peli la protagonista femenina (un cop ja és gran), i el final de la peli és una mica ..., bueno i ara que?
Si a la cartellera no hi han grans pelis és una opció a tenir en compte pero sinó res de res.
Puntuació 2.5 de 5.

Cine. 30 Dias en la Oscuridad

Doncs bé vam anar a veure 30 dias en la oscuridad, que es tracta d'uns habitants d'un poblet del nord d' Alaska que durant 30 dies estan a les fosques no hi ha sol i estan a la oscuridad, i bé durant aquests dies apareixen en el poble vampirs per liquidar a la població i la gent del poble s'haurà de defensar. És la peli que un grup de gent es mantindrà unida els 30 dies per sobreviure i es veu 3 quilometres avans qui morirà i qui no, encara que el final esta bastant bé. Hi ha en algun moment de la peli que potser dons un sal si ets espantadís pero no és una peli de por.
A quan a la interpretació està molt bé, a mi el protagonista que és Josh Harnett, que a mi no em mola molt pero en aquesta peli ma molat.
És una peli recomanable.
Puntuació 4 de 5.

lunes, 17 de marzo de 2008

Reflexió

Bueno voldria fer una reflexió d'ahir diumenge no sobre el tema de la peli sinó el que va passar. Bueno cap allà a mitja tarda em va trucar el Sr.Trullàs i em va dir que es quedava per anar a veure 10000 i jo vaig pensar, és extrany que les ties vulguin anar a veure aquesta peli. Va arribar l'hora i efectivament erem tot tios, les ties tenien coses a fer (em sembla molt bé, luchemos por la liberación de la mujer), penso que em de repetir més coses com aquestes anar al cine sense les ties per poder veure pelis bones o com a minim pelis que a tots ens fa gràcia anar a veure, que com a minim diem les pelis que volem anar a veure i HO DECIDIM ENTRE TOTS. Quan es va al cine amb les noies sempre es van a veure mariconades o merdes punxades en un pal, i jo me les haig de tragar per collons i penso jo, que això és que després les ties es traguen altres coses, no? (Deixaré aquest tema aqui no vull penetrar-hi més per ara), pero em fa molta ràbia que els tios (que som més) no podem decidir el que anar a veure (o que fer que això és un altre tema). PERO ESTO VA A CAMBIAR.
No costa tant anar canviant els gustos, temes... de les pelis, en aquesta vida és un dar y recibir, i normalment els tios "dan" i les ties "reciben" (per lleis naturals), pero aqui no, és al revès.
AIXÒ NO HO HE ESCRIT PER OFENDRE NINGÚ I TAMPOC ESTIC ENFADAT.
Una abraçada a totes les noies guapes ..., bueno a totes les noies del grup.

Cine. 10000

Bueno com molt bé diu el titol ahir vam anar a veure la peli 10000 que el titol original és 10000 A.C. que representa que és la epoca en que passa tota la historia perquè si aneu pensant que és rollo 300 anireu equivocats.
És una peli que dura uns 110 minuts, és una peli que passa volant, la historia esta bastant bé, encara que potser és una mica intuitiva, vull dir que no et don cap sorpresa a quan el que pot passar pero bueno tampoc no et perds en la historia que això és important. Bueno tampoc no hi han lluites en excès, és una peli que en general està bé, esta mol ben feta. També una cosa a favor penso jo és que els actors no són coneguts pero ho fan molt bé.
és una peli que recomano veure a tothom (les noies també). Puntuació 3 de 5.

sábado, 15 de marzo de 2008

Pensamientos

Siento como el odio va subiendo por mis venas hasta llegar a mi cerebro. Intento razonar, pero no puedo, no por dèbil, sino porque el odio es mucho más inteligente que yo.
Mataria a mucha gente, pero no lo hago, porque?; porque sé que esta mal o por no ser castigado.
Intento pedir ayuda en forma de llanto.
El odio me supera, me controla, me hace sentir cosas nuevas y no todas son malas. Me hace mas fuerte, me siento superior. Prefiero que me consuma el odio a que lo hagan las drogas o el alcohol.
Ahora ya no siento ni pena ni tristeza.
Dejo ir el odio que hay en mi en una páliza a alguien cogido al azar, pero el odio vuelve, pero me siento bien. El odio ya es mi amigo y convivo muy bien con él.
Me siento bien siendo violento veo que la gente me respeta, veo el miedo en sus ojos.
Ahora ya no necesito llorar, porque me he aceptado.
No hay mas ciego que el que no quiere ver.

miércoles, 12 de marzo de 2008

La Vida

Buenu, volia posar una cosa maca com a primera entrada pero quan venia del gimnàs he vist una cosa que m'ha impactat i he cregut que la tenia que posar, és la següent:
A la cantonada de casa meva hi han uns containers i quan tornava del gimnàs he vist una parella de 28, 30 o 32 anys com a màxim buscant per unes basures per terra roba, sabates... pero lu que m'ha impactat no era aixo sino que la noia portava en els seus braços un nadó de menys d'un any, portava un gorro de llana blanc i un jersei de color rosa, i nosé al veure'l he tingut una sensació rara, m'he sentit malament i m'ha fet pensar en la vida. I nosé és la primera vegada de fa molt temps que veure una cosa aixi al carrer em fa sentir malament. És un d'aquells moments que penses que la vida no és justa, potser no pels pares però sí pel nadó, que ell no té la culpa de res i menys tenir uns pares així, amb això no vull dir que no l'estimint, més val tenir pares que t'estimint siguin com siguin que no tenir res. Pero tots els nens es mereixen tenir el millor.
Pero haig de dir que veure aquell nen tapat per no passar fred m'ha fet sentir coses que em pensava que no tornaria a sentir en temps. M'ha tocat la fibra.
Moment de sentiments personals:
També he de reconèixer que fa bastant temps he canviat d'opinió sobre tenir fills, desde que una persona molt sabia em va dir que lu millor de ser dona era tenir un fill, ser mare, sentir la vida dins teu, i vaig arribar a la conclusió que és veritat, a mi personalment m'agradaria ser dona només per tenir un fill. Lògicament penso ser pare en algun moment de la meva vida, pero no és el mateix que el fill sorti de dintre teu.
Una abraçada.

Com anem?

Doncs bé, al final m'he fet un blog, nose perque, pero m'imagino que per explicar coses que a la gent li pot agradar i també coses curioses d'interés general i també potser perque hi han vegades que expliques coses a algu i despres t'arrepenteixes d'haver-ho explicat i així potser serà una manera d'explicar les coses que la gent (que em coneix) potser no sabrà si és veritat o mentida i no hi haurà arrepentiment de fer-ho public.

Perquè he triat aquest disseny del blog perquè la vida és així, d'aquest color.

Bueno intentaré anar actualitzant el blog sempre que pugui, igualment no deixa de ser un diari public.