lunes, 26 de mayo de 2008

Cine. Indiana Jones

Doncs hem anat a veure la ultima peli d'Indiana Jones, avere a mi molat bastant, per una part ma molat perque han tingut en compte l'edat del Harrison Ford i han colocat la historia en la epoca que tocava, penso jo, llavors continuen una part d'altres pelis de Indiana Jones i és la mateixa actriu (més gran pero es reconeix) i aixo són petits detalls que molen, "tenen en conte les atres pelis". I llavors bueno l'argument bastant bé, potser una mica massa fantastic pero bé i al final deixen entre veure com serà la continuació a partir d'ara de les proximes pelis, i bueno continuen havent-hi els petits detalls d'humor que estan bé, i els efectes especials bonissims. Bueno una peli que dura unes dos hores més o menys, pero és recomenable, passes una bona estona.
Puntuació 4 de 5.

lunes, 19 de mayo de 2008

Un dia com avui

Avui ja fa 7 anys d'un dels dies que m'han marcat la meva vida, fa temps ja, pero a la vegada sembla tan poc, sembla ahir. Va ser un d'aquells dies que no haurien d'haver arribat. Pensar en el dia d'avui no només és pensar el que va passar aquell dia, sinó també els moments del passat i que ja no es podràn repetir. Desde aquell dia o potser una mica abans, la meva vida va començar a caure en picat i mai he pogut frenar, però no és dolent, lo dolent és que encara no he xocat contra el terra.
M'han ensenyat que els records mai s'obliden, ni bons ni dolents, només canvien de lloc en el nostre cervell i que aixo inconscienment ho seleccionem nosaltres.
Recordar és no oblidar.
Et continuo estimant i el més important és que encara et necesito.

lunes, 5 de mayo de 2008

Cine. 21 Black Jack

Bueno ahir per acabar el pont vam anar a veure 21 Black Jack, per començar a mi personalment no em va agradar, potser m'esperava més. Bueno la peli va sobre uns matematics que els reuneix un profe per anar cada cap de setmana a las Vegas per desplumar als casinos en aquest joc, el metode de contar cartes, i bueno van passant coses. però la peli dura unes 2 hores, per a mi eternes.
Puntuació 2 de 5.

Bueno i parlant del pont el vam començar molt bé anant als Karts de Cardedeu, va esta molt guapo, i vam anar tot tios, va ser una tarda molt guapa amb molt riures i més d'una topada, trompos, ... . I bueno llavors sopars cada dia, el dissabte a jugar el campionat de bitlles catalanes que feien la papallona i també, como no, el sopar i la peli del james bond en Bluray a casa lalex.
Bueno en resum ha sigut un bon pont per no haver marxat d'aqui.