lunes, 5 de mayo de 2008

Cine. 21 Black Jack

Bueno ahir per acabar el pont vam anar a veure 21 Black Jack, per començar a mi personalment no em va agradar, potser m'esperava més. Bueno la peli va sobre uns matematics que els reuneix un profe per anar cada cap de setmana a las Vegas per desplumar als casinos en aquest joc, el metode de contar cartes, i bueno van passant coses. però la peli dura unes 2 hores, per a mi eternes.
Puntuació 2 de 5.

Bueno i parlant del pont el vam començar molt bé anant als Karts de Cardedeu, va esta molt guapo, i vam anar tot tios, va ser una tarda molt guapa amb molt riures i més d'una topada, trompos, ... . I bueno llavors sopars cada dia, el dissabte a jugar el campionat de bitlles catalanes que feien la papallona i també, como no, el sopar i la peli del james bond en Bluray a casa lalex.
Bueno en resum ha sigut un bon pont per no haver marxat d'aqui.

1 comentario:

lalex dijo...

Ieeep!
Bones Marc! Ara feia dies q no em passava per aquí...xD. La peli a mi em va molar molt, ja m'he mirat les regles per jugar al Black Jack en comptes del póker, jejeje.

I lu dels Karts...sense paraules, llàstima que sigui tant car. Podriem montar nosaltres un circuit i així anem les vegades que vulguem, jajaja.

Vinga vagi bé!